Profesionální styling řas v domácích podmínkách – hodnocení sad pro lifting a laminaci řas

Kosmetické salony nabízejí celou řadu zajímavých úprav řas, které mohou oči dokonale zvýraznit a dodat jim jedinečnou hloubku. Mezi nimi nechybí ani neinvazivní ošetření, která se těší stále větší oblibě. Umožňují totiž zachovat přirozený vzhled a přitom zaručují efektní výsledky. Právě to umožňuje lifting a laminace řas. Zajímavostí je, že tyto zákroky lze provádět i u vás doma. Následující žebříček obsahuje nejlepší sady pro úpravu řas v domácích podmínkách.

Žebříček sad pro lifting a laminaci řas pro profesionální i domácí použití

Co je to laminace řas, jak dlouho lifting řas trvá a jak dlouho vydrží jeho účinky?

Co je to lifting řas? Z jakého důvodu se provádí? Účelem liftingu řas je pozvednout a natočit přirozené řasy. Jedná se o zcela neinvazivní, a tedy bezbolestné ošetření. Díky tomu se můžete těšit z co nejpřirozenějšího vzhledu a zároveň zapůsobit natočenými a pozvednutými řasami.

Co je to laminace řas? Prodlužuje účinky liftingu řas. Někteří ji označují jako keratinové natáčení řas. Je to dáno tím, že po laminaci řasy zaujmou svým pozvednutím a natočením, a díky keratinu jsou navíc více vyživené. Přípravky pro laminaci jsou plné i dalších účinných látek.

Při laminaci řas je aplikována kosmetika bohatá na živiny. Ty zajistí, že řasy vypadají opticky hustší a tmavší. Navíc jsou díky ní řasy jemnější, hedvábnější, dokonale hydratované a méně náchylné k lámání. To významným dílem zvyšuje komfort během dne, protože takto připravené řasy mnohem lépe drží řasenku.

Na kompletní lifting a laminaci řas budete potřebovat od několika minut až po přibližně hodinu. V rámci této doby zvládnete celý proces, ať už jste profesionální kosmetička, nebo pouze fanynka domácí úpravy řas. Jak dlouho efekt vydrží? To závisí na vašich řasách a na sadě, kterou jste si vybrali. Obecně se můžete těšit z účinků po dobu 6 až 8 týdnů.

Žebříček sad pro lifting a laminaci řas pro profesionální i domácí použití

Laminace řas může být samozřejmě mnohem příjemnější a poskytovat lepší výsledky, pokud si vyberete správnou liftingovou sadu. Níže uvedený žebříček si klade za cíl být nápomocný každé ženě, která pro sebe hledá tu správnou sadu. Obsahuje mnohé z nejlepších sad vybraných na základě posouzení mnoha faktorů. V úvahu byla brána cena, složení výrobků, počet aplikací, trvanlivost a účinky.

1. Sada Nanolash pro lifting a laminaci řas

První místo v žebříčku patří sadě Lash Lift Kit od značky Nanolash. Tato profesionální laminovací sada na řasy pochází od značky, která již léta nabízí řešení usnadňující ženám péči o jejich krásný vzhled. Sada umožňuje výrazné pozvednutí a natočení řas. Po laminaci budou řasy také více vyživené a hydratované.

lash lifting řasy

V rámci této sady obdržíte:

  • 10 sáčků s aktivátorem,
  • 10 sáčků s neutralizátorem,
  • 10 sáčků s keratinovým boosterem, 
  • lepidlo na lifting řas
  • 3 páry silikonových tyčinek,
  • 3 hřebínky na řasy.

Uvedené množství produktů a příslušenství postačuje k provedení 10 aplikací doma nebo v kosmetickém salonu. Efekt liftingu a laminace řas s touto sadou vydrží až 8 týdnů. Jedna aplikace vám tedy umožní upustit od natáčení řas kleštičkami na téměř 2 měsíce. Během této doby budou řasy rovněž precizně oddělené, tmavší a opticky hustší. Jedná se o vynikající volbu pro ženy, kterým záleží na přirozeném vzhledu očí. To vše je k dispozici za přijatelnou cenu a mezi zákazníky si získává na stále větší oblibě.

2. Elleebana Lash Lift – startovací sada pro lifting řas

Profesionální sada Elleebana Lash Lift je vynikající volbou zejména pro profesionální kosmetičky. S její pomocí si mohou řasařky dovolit až 60 aplikací bez nutnosti doplňování zásob. Je to díky tomu, že každý pár sáčků umožňuje až čtyři laminace. Ty však musí být provedeny během jednoho dne.

Sada Elleebana Lash Lift obsahuje:

  • 15 sáčků s aktivátorem,
  • 15 sáčků s neutralizátorem,
  • lifter na řasy,
  • pěnový odličovač,
  • lepidlo s kartáčkem,
  • kovový aplikátor,
  • silikonové tyčinky.

Každý prvek sady lze zakoupit také samostatně. Pokud tedy spotřebujete všechny sáčky, stačí pouze doplnit jejich zásoby a nadále si vychutnávat výhody liftingu a laminace řas. Pomocí této sady můžete dosáhnout požadovaných efektů již za 20 minut, což je jeden z nejlepších výsledků na trhu. Samozřejmě ji mohou vyzkoušet i ženy, které nejsou profesionálky. Odrazujícím faktorem však může být vysoká cena.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Sada pro domácí laminaci řas, která umožňuje provést celou proceduru během pouhých několika desítek minut. Jednotlivé přípravky působí již za 13 minut. RefectoCil Eyelash Lift je kompletní produkt, který vydrží až na 36 použití. Díky tomu se můžete těšit z přirozených a silně pozvednutých řas po dlouhou dobu.

Sada obsahuje Lashperm, lepidlo a neutralizátor, 3 páry silikonových tyčinek, lifter řas a mini kosmetické misky a kartáčky. Uvedený sortiment vám umožní provádět laminaci řas rychle a efektivně. Výsledek? Řasy viditelně pozvednuté od samotných kořínků, které ohromí svým efektním natočením i hustším a prodlouženým tvarem.

4. Sada Fleeky Lashlift Kit

Sada pro DIY laminaci řas za dostupnou cenu. Malá pořizovací cena však neznamená, že se nejedná o kompletní sadu. Sada obsahuje všechny potřebné produkty a příslušenství. Malé ceně však odpovídá množství možných aplikací. Sada Fleeky Lashlift Kit umožňuje pouhé 2 až 4 laminace.

Pro ženy, které očekávají více, připravila značka Fleeky také sadu Maxi Kit. Tato sada garantuje 5 až 10 aplikací, takže vydrží mnohem déle. Co obdržíte v balení? Výrobce přináší speciální receptury, lepidlo, dva páry silikonových tyčinek, dva kartáčky na řasy, dva hřebínky a čtyři aplikátory pro nanášení přípravků na řasy.

5. Liftingová sada Thuya

Sada pro domácí lifting řas, která pomůže zkrotit i neposlušné obočí. Koneckonců i pro ně se hodí lifting a laminace. Díky tomu může i vaše obočí ohromovat svým krásným tvarem po mnoho týdnů. Sada Thuya se skládá z několika položek. Obsahuje pouze 3 produkty, silikonové tyčinky ve velikosti M a dřevěný oddělovač řas.

Přípravky, které jsou v sadě obsaženy, jsou permanentní gel, neutralizér a lepidlo. Pokud chcete použít silikonové tyčinky ve velikosti S nebo L, musíte si je koupit zvlášť, což je jistou nevýhodou. Co je však pro lifting řas nejdůležitější, je fakt že i tato sada přínáší účinky na patřičné úrovni. Po použití sady budou řasy viditelně pozvednuté a natočené po dobu 6 až 8 týdnů.

6. Sada MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Sada pro domácí laminaci řas, která najde své uplatnění i v profesionálních salonech. Sada od značky Miya Lash poskytuje všechny potřebné produkty a příslušenství pro provedení liftingu řas. Výrobce do balení zařadil kartáčky na laminaci řas, oddělovače řas, silikonové tyčinky, a dokonce i pásky na oči.

Tato bohatá sada slouží k provedení kompletní procedury a zajišťuje účinky po dobu přibližně 6 týdnů. Během této doby nemusíte používat kleštičky na řasy. Snadnější bude také nanášení make-upu, jelikož po laminaci budou řasy mnohem lépe držet řasenku. Budou navíc přirozeně pozvednuté.

7. Sada na laminaci obočí a lifting řas – Protein Reconstruction System Zola

Jednoduchá domácí laminace řas? Sada Brow&Lash Reconstruction System je zajímavou možností, jak dosáhnout poutavého efektu s minimálním úsilím. Jedná se o jedinou sadu v celém žebříčku, která neobsahuje žádné doplňky, protože jich není zapotřebí. Výrobce se rozhodl přibalit pouze tři lahvičky s produkty, které k aplikaci nevyžadují silikonové tyčinky.

Brow&Lash Reconstruction System poskytuje jednoduché řešení ve třech krocích. V rámci sady výrobce Zola přináší 3 přípravky – Protein Strong Lifting, Protein Fixer a Protein Care. Společně umožňují pozvednout a natočit řasy a také je vyživovat pomocí pečujících složek a to bez dalších složitých kroků.

Jak vidíte, nemusíte si nutně pořizovat obrovskou sadu na provedení laminace řas. Efekt však pravděpodobně nebude tak velkolepý jako u ostatních sad v žebříčku.

Lifting řas krok za krokem – velkolepé výsledky přímo u vás doma

Už jste si vybrali sadu pro domácí laminaci řas DIY? Je načase ji začít používat. Zde je návod, jak celý proces uskutečnit. Na samém začátku stojí za to věnovat chvilku přípravě. Takto bude celá rutina probíhat mnohem plynuleji. Všechny produkty určené k laminaci a liftingu řas by měly být rozmístěny na snadno dostupném místě. Vyplatí se také uspořádat je v pořadí, v jakém budou aplikovány. Samotný lifting řas bude nejlepší provádět v koupelně nebo jiné místnosti vybavené velkým zrcadlem.

Proceduru je třeba zahájit očištěním řas. Jakékoli zbytky make-upu nebo produktů určených k péči o pleť mohou zabránit dobrému přilnutí a vstřebání liftingových přípravků. Proto je třeba řasy a oční víčka očistit speciálním šamponem na řasy. Vhodný je také odličovač bez obsahu oleje.

Jsou vaše řasy čisté a připravené na lifting a laminaci řas? Je čas vyjmout silikonové tyčinky a zastřihnout je tak, aby odpovídaly tvaru vašeho očního víčka. Následně je třeba tyčinku připevnit k víčku a nanést na její povrch lepidlo, které je součástí sady. Řasy nyní načesejte na lepidlem potaženou tyčinku. Jednotlivé řasy je nutné před nalepením na tyčinku pečlivě oddělit.

V této fázi lze konečně přistoupit k aplikaci produktů pro lifting a laminaci řas. Sada by měla obsahovat dva až tři produkty s různým způsobem účinku. Pořadí je poměrně jednoduché. Nejprve nanesete přípravek, který má za úkol zvýšit pružnost řas a jejich náchylnost k přetvoření. Druhý přípravek je fixuje a třetí řasy maximálně hydratuje a vyživuje. Doba, po které je třeba jednotlivé přípravky smýt, se u jednotlivých sad liší. Proto je dobré mít při provádění liftingu řas po ruce návod od výrobce.

Po smytí posledního přípravku stačí jemně odstranit tyčinky z očních víček a řasy odlepit. Je dobré je opatrně pročesat speciální špulkou nebo hřebínkem. Tím jim dodáte konečný tvar a také správné pozvednutí a natočení.